DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

.
Merkezefendi Mah. 443/3 Sok No20 Merkezefendi/DENİZLİ
Vizyon
Bilim ve Teknolojideki en son gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle,ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih edilen, parmakla gösterilen eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.
Misyon
Okulumuza yasalarla verilen görevler ve ödevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, gençlerimize temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisinim kazanmalarını sağlamaktır.
08.50-14.30
Şehiriçi otobüs ve dolmuşlar
Okulumuza özel Öğrenci servisleri ile ulaşılabilmektedir.
Şehir merkezi
Okulumuz İl Merkezinde Bulunmaktadır.
E Twinning projeleri,Sıfır Atık Projesi,Okuyan Denizli Projesi